[:nl]

INSPIRATIECLAIMER

Veel websites hebben een disclaimer. Alvorens dit klakkeloos over te nemen, hebben we eerst gekeken wat dit nou daadwerkelijk is. Disclaimer betekent letterlijk ‘vrijwaring’. Met andere woorden: wat er ook gebeurt, je kan ons in ieder geval nooit de schuld geven! Vaak staat er ‘wij zijn niet aansprakelijk voor…’. Als je ons een beetje kent, ben je bekend met de term ‘slachtoffergedrag’. Dat is wat wij van een dergelijke disclaimer vinden en druist volledig in tegen onze visie: wij vinden juist, dat iedereen altijd volledig verantwoordelijk is. Dat betekent niet dat we nooit ‘fouten’ maken. Mocht dat gebeuren dan bieden we daarvoor onze oprechte excuses aan.

We hebben het volste vertrouwen, dat jij, net als wij, verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gedrag en resultaten. Dus laten we als volwassenen met elkaar omgaan en elkaar niet onnodig aansprakelijk stellen. Laten we elkaar vooral helpen. Valt je iets op, dat ondanks onze zorgvuldigheid om alle informatie actueel, volledig en juist te houden, toch niet klopt? Laat het ons dan alsjeblieft weten. Bij voorkeur via een mail naar info@succesvolopvoeden.nl.

Copyright
Alles wat je op deze website vindt, mag je uiteaard bekijken, we adviseren je er van te genieten. Het spreekt voor zich dat alles, dus ook blogs en vlogs, eigendom is van Succesvol Opvoeden en wordt beschermd met auteursrecht. Maar dat betekent natuurlijk niet, dat je het niet mag gebruiken. Sterker nog: liever wel! Onze missie is het leven van een half miljoen opvoeders te inspireren dus hoe meer jij deelt, hoe eerder ons dat lukt. Zolang je er maar duidelijk bij vermeldt, dat je door ons geïnspireerd bent. En het liefst nog: dat je er een link naar onze website bij zet.

Foto's
De foto's en illustraties die we op de site gebruiken, komen van Unsplash, onze eigen collectie en onze illustratrice Krista Feith.

Al ons werk wordt gemaakt vanuit de beste intentie en is bedoeld om jou en je gezin gelukkiger te maken.[:]

Pin It on Pinterest

Share This